Lidmaatschap

Iedereen mag 1 gratis proefles volgen om te kijken of hij/zij het leuk vindt om bij Turn2Move te blijven sporten. Daarna kan men lid worden door in te schrijven via de site of het inschrijfformulier in de les in te leveren.

Contributie
De contributie is € 18,00 per maand (12 maanden per jaar).

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 18,00.

Automatische incasso
De contributie wordt geïnd via automatische incasso, u krijgt daarvoor een korting van € 1,-- per maand (in het bovenstaande contributie bedrag zit de korting al verwerkt). De contributie wordt in het begin van elke maand afgeschreven voor de komende maand.

Inschrijven
Je kan lid worden door in de les een inschrijvingsformulier aan de leiding te vragen en daar ook weer het formulier in te leveren, of op de site het online formulier in te vullen.

Beëindiging lidmaatschap
Bij het beëndigen van het lidmaatschap, loopt de contributie tot het einde van de maand waarin de opzegging schriftelijk binnenkomt + 1 maand opzegtermijn. Opzeggen kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , de automatische incasso wordt dan ook gelijk stopgezet.

Opbouw contributie
De jaarcontributie is opgebouwd uit de kosten voor ongeveer 38 lesweken per jaar. Deze kosten bestaan uit zaalhuur, salaris voor de leiding, opleidingen en bijscholingen voor de leiding, kleding voor de leiding en administratiekosten. De jaarcontributie gedeeld door 12 maanden is de contributie per maand. In de vakantie zijn er geen kosten en u betaald dus alleen voor de kosten die buiten de vakantie gemaakt worden.

Vragen
Heeft u nog vragen, mail dan gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

600-DSC_1544.JPG